Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έκθεση BEYOND: Έντονο ενδιαφέρον στελεχών Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΟΤΑ για την ψηφιακή μετάβαση του Δήμου Βέροιας

Το έντονο ενδιαφέρον τους για τις πρακτικές του Δήμου Βέροιας στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του ψηφιακού μετασχηματισμού έδειξαν στελέχη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επισκέφθηκαν το σταντ του δήμου στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ-HELEXPO, στο πλαίσιο της Έκθεσης Καινοτομίας & Τεχνολογίας BEYOND, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Στελέχη του Δήμου Αμαρουσίου, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Καλαμαριάς, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Γ.Γ. ΟΤΑ Α’ Βαθμού «Κλεισθένης» ενημερώθηκαν από τον Δήμο Βέροιας για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης των δημοτών και ιδιαίτερα για το eservices.veria.gr όπου βρίσκονται πλέον συγκεντρωμένες όλες οι ψηφιακές υπηρεσίες.

Το σταντ του Δήμου στο περίπτερο 15 επισκέφθηκαν το Σάββατο, 1.10.2022, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, όπως και ο Βουλευτής Ημαθίας, κ. Άγγελος Τόλκας, οι οποίοι σημείωσαν την αξία του ψηφιακού μετασχηματισμού στη σύγχρονη ζωή και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των έξυπνων πόλεων.

«Η Βέροια κατέχει ξεχωριστή θέση στον ψηφιακό χάρτη της χώρας. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου Βέροιας έχει ως γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Επιδιώκουμε συναλλαγές χωρίς γραφειοκρατία προκειμένου ο χρόνος αναμονής του εξυπηρετούμενου δημότη να μειώνεται στο ελάχιστο» δήλωσε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

«Μέρα με τη μέρα κερδίζεται το ψηφιακό στοίχημα για την Βέροια. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των πολιτών και των επαγγελματιών, ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου Βέροιας συνεχίζεται, ψηφιοποιώντας τις υπηρεσίες μας και προσθέτοντας νέες. Παράλληλα, ενισχύεται η εξωστρέφεια με συμμετοχές σε συνέδρια και εκθέσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση «Καλές Πρακτικές στους ΟΤΑ» που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Γ. Γ. ΟΤΑ Α’ Βαθμού «Κλεισθένης». 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου, λόγω διακοπής νερού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Αλεξάνδρειας, την Δευτέρα 27 Ιουλίου θα γίνει διακοπή υδροδότησης από τις 08:30 το

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας – Σταθερά δίπλα στους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]