Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εργασίες της Π.Ε. Ημαθίας στον δρόμο του Σελίου (Φωτό – Βίντεο)

Στις 25 Αυγούστου γράφαμε από την παρούσα στήλη «Επικίνδυνες «νεροφαγιές» λίγο πριν την είσοδο στο Σέλι!» και χτυπούσαμε καμπανάκι ενόψει χειμώνα για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, αλλά και του παρακείμενου αύλακα στο πρανές δίπλα από το οδόστρωμα.

Χθες το πρωί συνεργείο της Αντιπεριφέρειας με σκαπτικό μηχάνημα πραγματοποίησαν εργασίες επιχωμάτωσης στα σημεία που είχαν «αδειάσει» από τις σφοδρές βροχοπτώσεις για να μην υπάρχει επικίνδυνη υψομετρική διαφορά, αλλά για να προστατευθεί και το οδόστρωμα.

Ήταν πραγματικά απαραίτητη παρέμβαση γιατί ξαφνικά μπορεί να χειμωνιάσει και τότε θα είναι δύσκολες τέτοιου είδους εργασίες. 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατιωτικοί ζητούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για ειδικές υπηρεσίες

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καλεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επεκτείνει την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]