Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης στους εσωτερικούς χώρους του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και αναβάθμισης στους εσωτερικούς χώρους (αλλαγές σε δάπεδα, κερκίδες, δημιουργία αποδυτηρίων για ΑμεΑ κ.ά.) του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας από τα συνεργεία του δήμου.  

Σε επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε χθες Πέμπτη (08.09.2022) ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Παύλος Αδαμίδης, επισημάνθηκε ότι οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και σύντομα ο νέος αναβαθμισμένος αθλητικός χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου Νάουσα θα είναι έτοιμος προς χρήση για τους αθλητές, τους αθλητικούς συλλόγους και τους δημότες. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]