Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Αγιασμός του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Αγιασμός του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Η διεθνής έκθεση «Χρώματα πέρα από τις λέξεις – Colours Beyond Words» του Συλλόγου Rett Greece στη Γκαλερί Παπατζίκου

Η διεθνής έκθεση «Χρώματα πέρα από τις λέξεις – Colours Beyond Words» του Συλλόγου Rett Greece στη Γκαλερί Παπατζίκου

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Κλοκίδη «Η Ημαθία κατά την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Κλοκίδη «Η Ημαθία κατά την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Η 8η Γιορτή Παραδοσιακών Προϊόντων Φυτειά γιορτάζει: Κρασί, κάστανα και γλέντι στο Τρανό Πηγάδι

Η 8η Γιορτή Παραδοσιακών Προϊόντων Φυτειά γιορτάζει: Κρασί, κάστανα και γλέντι στο Τρανό Πηγάδι

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο «Αιγές Μέλαθρον» Βέροιας  Παρουσιάζεται το  βιβλίο της Αθηνάς- Χριστίνας Τζένου «Ισορροπώντας Μεταξύ Αναπηρίας και Κανονικότητας”

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο «Αιγές Μέλαθρον» Βέροιας Παρουσιάζεται το  βιβλίο της Αθηνάς- Χριστίνας Τζένου «Ισορροπώντας Μεταξύ Αναπηρίας και Κανονικότητας”

Πρόγραμμα εορτασμού για την Επέτειο Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας

Πρόγραμμα εορτασμού για την Επέτειο Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 Εορτασμός ημέρας Μακεδονικού Αγώνα, από την ΠΕ Ημαθίας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 Εορτασμός ημέρας Μακεδονικού Αγώνα, από την ΠΕ Ημαθίας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΠΥΛΗ 25!

του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 16 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 25 χρόνια γάμου και 28 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη “μπουτίκ μπαμπάς & μαμά”, να τρώω από το “μάρκετ πεθερός & πεθερά” και να σας “πολεμώ” με το πληκτρολόγιο μου”.

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, 

καλοκαιράκι διανύουμε, ούτε που το καταλάβαμε, για τους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν, θα τους ενημερώσουμε με το πρόγραμμα της πύλης «25», του αεροδρομίου, «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Αρχικά να τονίσουμε ότι όλες οι τηλεοράσεις, παίζουν σκηνές, από την κωμωδία με τον αξέχαστο Κ. Βουτσά, «έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» σε εναλλαγή, με την τραγωδία «είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, βγάλτε μία σέλφι μαζί μου»!

Ειδικότερα στην «πύλη 25» και για τις ώρες, οκτώ με δέκα το πρωί θα ακούγεται! «είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος»!

Επιβάλλεται το δίωρο για να καταλάβει ο Κυριάκος μας ότι είναι ο πράιμ μίνιστερ και ταυτόχρονα, να το εμπεδώσουμε και εμείς … οι τουρίστριες!

Συνεχίζουμε, με την αισθησιακή φωνή της Μόνικας και για το διάστημα δέκα με έντεκα, πρωί πάντα, «είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, είμαι ένας από εσάς, είμαι σαν και εσάς»!

Στις έντεκα ακούγεται, «είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε και στους φίλους σας και να έρθετε του χρόνου να με ψηφίσετε όλοι μαζί», αφού οι εκλογές αναβληθήκανε, λόγω αύξησης … των κρουσμάτων!

Στις δώδεκα με μία το μεσημέρι, ώρα διαλείμματος, δεν θα ακούγεται φωνή, αφού θα τρώει, απλά ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει το μήνυμα «πρωθυπουργός ψάχνει τουρίστες, για να φωτογραφηθεί μαζί τους»!

Και κάπως έτσι η ζωή θα συνεχίζεται και ο πρωθυπουργός μας θα βγάζει σέλφι, ως ο πιο επιτυχημένος επικοινωνιακά πρωθυπουργός της χώρας, τη στιγμή που από τη γείτονα χώρα, ο πρωθυπουργός της τονίζει:

«ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Πούτιν τελειώσει ότι δουλειά έχει να κάνει στο Seversk, Bakhmut και το  Soledar και αφότου πλησιάσει, τη δεύτερη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας στον άξονα Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka, θα έρθει στη συνέχεια με μια δέσμη προτάσεων  προς την Δύση, αλλά αυτοί «σ.σ. η Δύση), δεν πρόκειται να τα δεχθούν. Τότε θα ξεσπάσει όλη η κόλαση στον κόσμο», είπε ο Σέρβος πρόεδρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Pink TV., χωρίς να δώσει κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Εμείς βέβαια δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αφού επιτρέποντας τις εκτρώσεις και με την αύξηση των θανάτων, θα έχουμε διαρκώς λιγότερο πληθυσμό και κατά συνέπεια, λιγότερες ανάγκες!

Φίλοι μου, προφανώς και τα πράγματα δεν πάνε καλά και ίσως ανοίξουνε οι πύλες της κολάσεως, για την ώρα πάντως ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι ηττάται, χωρίς να το ξέρει.

Το ότι είπε αναβάλλονται οι εκλογές, οφείλεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις και στα ποσοστά που συγκεντρώνει. Δηλαδή θέλετε να με πείσετε, ότι νικάτε με 32% και πάνω και δεν πάτε σε εκλογές.

Αστειότητες. Τα ποσοστά βολτάρουν στο 25% (για αυτό και το όνομα της πύλης) και θα προσπαθήσει να ανακάμψει με τη διανομή ευρώ, εφόσον του δοθούνε. Και βέβαια σε αυτή την περίπτωση, μην ήμαστε αφελείς, όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε, καλώς ήλθες νέο μνημόνιο! 

Όσον αφορά τις τουρίστριες, για το καλό σας, αφού γυρίσετε στην πατρίδα σας και μάθετε περισσότερα για τον πράιμ μίνιστερ, να είστε πιο προσεκτικές.

Όπως λέμε δεν πρέπει να ξέρουμε που βάζουμε την υπογραφή μας, αλλά να ξέρουμε και με ποιον βγάζουμε σέλφι!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Αγιασμός του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Το Ωδείο και η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης ανακοινώνουν την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού για

Διαβάστε περισσότερα »

Κεντρική Μακεδονία: 800 έλεγχοι για χρήση προστατευτικού κράνους και 28 παραβάσεις

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους», συνεχίζονται οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]