Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προσφορά ενός πλήρους γεύματος στο Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας – Ευχαριστήριο του Συλλόγου

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους Γιώργο και Χρήστο Μπίκα για την ευγενική προσφορά ενός πλήρους γεύματος στα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας. 

Με σεβασμό αγάπη και ευγένεια το προσωπικό του SALA της ΕΛΙΑΣ ετοίμασαν για εμάς ζεστό και περιποιημένο φαγητό και στην ουσία το δικαίωμα της κοινωνικής ένταξης σε έναν από τους καλύτερους χώρους της πόλης μας. Ευχαριστούμε για τον ευαίσθητο τρόπο προσέγγισης, τον αξιόλογο κύριο Ρωμανίδη Νίκο που ενδιαφέρθηκε και προετοίμασε τη φιλοξενία. Ευχόμαστε υγεία και δημιουργικότητα σε όλους. 

Η Εθελόντρια  Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Vincent van Gogh για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας,την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]