Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Γιατροί ΕΟΠΥΥ Ημαθίας προς πρόεδρο: Η απόφαση για πλαφόν στη συνταγογράφηση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών

Την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Γιατρών ΕΟΠΥΥ Ημαθίας για ανάκληση της επιβολής πλαφόν στο μηνιαίο όριο συνταγογράφησης των γιατρών, καταθέτουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντό και τους βουλευτές Ημαθίας η πρόεδρος Σοφία Κουπίδου και ο γραμματέας Χρήστος Ταχματζίδης.

«Είναι ένα μέτρο άδικο, αντιϊατρικό και  εγκληματικό για τους ασθενείς», αναφέρουν στην επιστολή τους οι γιατροί και συνεχίζουν σε πρώτο πρόσωπο προς τον κ. Κοντό:

«Κύριε πρόεδρε, ποιος νόμος σάς δίνει το δικαίωμα να καθορίζετε εσείς το όριο ασθενών που θα δεχθεί ένας ιδιώτης γιατρός στο ιατρείο του; Ποιος νόμος σάς δίνει το δικαίωμα να καταδικάζετε ένα ιδιωτικό ιατρείο σε μείωση της δουλειάς του, τη στιγμή που όλοι με τη δουλειά τους και την επιστημονική προσφορά τους  προσπαθούν να αυξήσουν την προσέλευση στα ιατρεία τους;…»

Οι γιατροί ΕΟΠΥΥ Ημαθίας καλούν κλείνοντας τον πρόεδρο του οργανισμού να αποσύρει την απόφαση, η οποία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών και τουλάχιστον παρεμποδίζει το έργο των γιατρών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]