Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τρόμος για οικογένεια στην Πάρνηθα – Τους επιτέθηκε λύκος και κατασπάραξε το σκυλί τους

Σε μία σοκαριστική εμπειρία μετατράπηκε η βόλτα στην Πάρνηθα για τον δημοσιογράφο και διευθυντή προγράμματος του Myradio 104,6, Νίκο Νικολακόπουλο.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, την ώρα που κατευθυνόταν με την 14χρονη κόρη του και το σκυλί τους προς το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει έξω από το καταφύγιο στο Μπάφι, ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβουν ένας λύκος επιτέθηκε στο σκυλί!

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω και τον σκύλο, τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος Myradio 104,6 Νίκος Νικολακόπουλος.

Η κόρη του από τον φόβο της άφησε το λουρί και ο λύκος άρπαξε το σκυλί και εξαφανίστηκε στο δάσος. Ο ίδιος προσπάθησε να τρομάξει τον λύκο για να αφήσει το σκυλί.

«Ήταν ένα καταπληκτικό σκυλί, έχουμε στεναχωρηθεί, πολύ…

-Τον αναζητήσατε;

Ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρούμε…», πρόσθεσε ο κ. Νικολακόπουλος.

«Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει… έτσι όπως επιτέθηκε, βεβαίως πήγε για το σκυλί, αλλά θα μπορούσα να είμαι εγώ ή πολύ περισσότερο η κόρη μου» συμπλήρωσε.

«Τα σκυλιά αποτελούν κόκκινο πανί για τους λύκους»

Με προεδρικό διάταγμα του 1985 τα οικοσιτα ζώα απαγορεύονται στους εθνικούς δρυμούς ακόμα και αν φορούν λουράκι ή φίμωτρο. Μία απόφαση όμως που δεν έχει επικοινωνηθεί και παραμένει άγνωστη στην πλειοψηφία του κόσμου.

«Τα σκυλιά ιδιαίτερα, που αποτελούν κόκκινο πανί για τους λύκους, απαγορεύονται», υπογράμμισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Καλλιστώ» Γιώργος Θεοδωρίδης.

Σε οποιαδήποτε επαφή με άγριο ζώο, σύμφωνα με τους ειδικούς, πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να μην προσπαθήσουμε να το ταΐσουμε, να κρατήσουμε απόσταση και με αργά βήματα να απομακρυνθούμε.

Πηγή: MEGA, in.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης: Νέα δέσμη μέτρων για τους πολλούς, ύψους 500 εκατ. ευρώ, ως επιπλέον ανάχωμα στην κρίση

Από το πλεόνασμα 12,1 δισ. του 2025 -Αφορούν αγρότες, ενοικιαστές, οικογένειες με παιδιά, συνταξιούχους και ιδιωτικό χρέος   Δέσμη οκτώ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]