Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ημερίδες για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία

Αποτελούν πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και οργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή του αστυνομικού προσωπικού, αρμόδιων φορέων και συλλόγων.

Τις ημερίδες, που έγιναν με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά, παρακολούθησαν εκπρόσωποι των κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές των σχολείων, αστυνομικό προσωπικό και πολίτες.

Οι ημερίδες είχαν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, ώστε να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες – ιδιαιτερότητες των Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής τους ζωής.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήλωση του Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

«Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που η ευθύνη απέναντι στην πατρίδα γίνεται απόφαση ενός ολόκληρου λαού. Η 28η Οκτωβρίου 1940 υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]