Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αργυρό μετάλλιο για την Σοφία Υφαντίδου στον ακοντισμό. Πρώτη στις Κ23 η Ιωαννίδου στα 1.500μ.

Την βολή που έψαχνε εδώ και καιρό κατάφερε να βρει η Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος) στη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η νεαρή έστειλε το ακόντιο στα 60,45 μ. κι έδειξε να βρίσκει το δρόμο για μεγάλες προσπάθειες. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ έκανε δύο ακόμη βολές στα 56,04 μ. και άκυρη και ολοκλήρωσε τον αγώνα της. Η Τζένγκο είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση κάτι που φάνηκε και στον σημερινό της αγώνα. “Δεν ήθελα να κάνει άλλες βολές, γιατί είδα πως έσφιξε με αποτέλεσμα να μην αποδίδει όπως πρέπει. Είναι καλά, κάτι που φάνηκε και σήμερα”, είπε ο προπονητής της Γιώργος Μποτσκαριώβ.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Σοφία Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας), που ήταν δεύτερη με 56,62 μ., ενώ τρίτη με φετινό ρεκόρ ήταν η Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ) που σημείωσε 55,34 μέτρα.

Η πρωταθλήτρια   μετά την πρώτη θέση στο έπταθλο που διεξήχθει στην Νάξο, “ψάχνει” την ευκαιρία για να πετύχει το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο , και συνεχίζει την προετοιμασία της κάτω από τις οδηγίες του προπονητής της Κυριάκου Μηνά. 

Πρώτη στα 1500μ η Ελένη Ιωαννίδου. 

Η πρωταθλήτρια της ιμιαντοχής Ελένη Ιωαννίδου και ο προπονητής της Νίκος Κελεπούρης έμεινα ικανοποιημένοι από την 1η θέση που κατέκτησε στην κούρσα των 1500μ. στην Κ23 και 4η στην κατηγορία γυναικών. 

Η Ιωαννίδου πήρε μέρος και στον προκριματικό των 800μ αλλά λόγο κάποιου προβλήματος στο πόδι τερμάτισε μόλις στην 10η θέση με 2.14..32 και αποκλείστηκε από τον τελικό. 

Επίσης η Κωστογλίδου Μάχη πήρε την 6η θέση στα 100 εμπόδια με  14.72. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]