Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εξαγωγικές και μεταφορικές επιχειρήσεις να δηλώσουν άμεσα αριθμό εργαζομένων για τυχόν αποζημιώσεις των κλάδων τους -Επείγον κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ημαθίας προς όσους ασχολήθηκαν πέρσι με τα πυρηνόκαρπα

Καλούνται οι εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα, είτε ιδιωτικές είτε συνεταιριστικές – πλην κονσερβοποιείων, να μας καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό του μόνιμου και εποχιακού προσωπικού που απασχόλησαν κατά τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο του έτους 2020.

Επίσης, καλούνται οι μεταφορικές επιχειρήσεις – αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα, είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε προς το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από Μάιο έως Αύγουστο του 2020, να καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό των αυτοκινητιστών που απασχολούσαν κατά το διάστημα αυτό.

Η συγκέντρωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ προκειμένου να σταλούν στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειες του Νομού και να ισχυροποιηθεί το αίτημα που προωθεί το Επιμελητήριο Ημαθίας για τυχόν αποζημιώσεις των κλάδων που πλήττονται.

Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου: chamimat@otenet.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ζουμπουλίδου Μαρία στο τηλέφωνο 2331024734 ή με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Αποστολίδη Στέφανο στο τηλ 6945105091.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ερώτηση Βελόπουλου και Κοτίδη για «τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας»

Ερώτηση στη Βουλή, με θέμα «τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας», κατέθεσαν ο Κυριάκος Βελόπουλος, προέδρος της «Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα »

Η πρόληψη και η αποτροπή της εκδήλωσης πυρκαγιών, ως αναγκαίος παράγων για την διάσωση και διαφύλαξη του δασικού πλούτου

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Παρά το ότι το φετεινό Καλοκαίρι οδεύει στη λήξη του, τα πύρινα μέτωπα εξακολουθούν να εκδηλώνονται

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]