Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Αντιβιοτικά» μέτρα κατά της αρρωστημένης βίας και κακοποίησης

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθήσαμε τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει από το βήμα της Βουλής δέσμη μέτρων για να «χτυπηθούν» φαινόμενα σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης.

Έπρεπε ωστόσο να ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος, να φτάσουμε στο «ως εδώ και μη παρέκει» για να ενεργοποιηθεί η πολιτεία, να συνειδητοποιήσει ότι το υπάρχον καθεστώς είναι ανεπαρκές και ότι πρέπει να ενισχυθεί για να προστατέψει ειδικά τους ανηλίκους. Το αυτονόητο δηλαδή, που μάλιστα αν ανοίγαμε συζήτηση για το θέμα πριν από τα γεγονότα και τις καταγγελίες, ίσως θεωρούνταν υπερβολή ή και δευτερεύουσας σημασίας θέμα. Γι’ αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με το «σπάσιμο» του αποστήματος να καθαρίσει όσο γίνεται η μολυσμένη περιοχή και να φροντίσουμε με κατάλληλα νομοθετικά και κοινωνικά μέτρα ως «αντιβιοτικά» να προστατέψουμε την κοινωνία από τέτοια αρρωστημένα φαινόμενα.

Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΗΠΑ: Παιδί πέθανε από ιλαρά στη Νέα Υόρκη – Ο πρώτος θάνατος στην περιοχή εδώ και 30 χρόνια

Τραγική κατάληξη είχε η νόσηση ενός παιδιού από ιλαρά στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος από

Διαβάστε περισσότερα »

Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – 300 τα εκτεθειμένα συστήματα στη χώρα μας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη μετά τις κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ενώ η επίθεση hacking φαίνεται

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]