Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Yπέρ της επανέναρξης η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων”

Πραγματοποιήθηκαν  παρουσία του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, του Προέδρου της ΔΕΠ Αναστάσιου Χειβιδόπουλου και εκπροσώπων των σωματείων, των προπονητών και των αθλητών, οι τηλεδιασκέψεις που αφορούσαν την Handball Premier και την Α1 Γυναικών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων, ως η μοναδική λύση για την επιβίωση τόσο των συλλόγων, όσο και του αθλήματος.

Σαφέστατα όλοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την οικονομική κατάσταση και ότι αυτή θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο με την πραγματοποίηση των τεστ που απαιτούνται για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας τόνισαν ότι καταλαβαίνουν απόλυτα την δυσμενή θέση των σωματείων. Μάλιστα η δύσκολη χρονιά είχε προβλεφθεί εγκαίρως από την ΟΧΕ για αυτό και προχώρησε στην αναδιάρθρωση, την αλλαγή συστήματος των διοργανώσεων με τον καταρτισμό ομίλων, ακριβώς για να μπορέσουν τα σωματεία να ανασάνουν οικονομικά, εκμεταλλευόμενα τον δραστικό περιορισμό των μετακινήσεων.

Η Ομοσπονδία που έχει επίσης χάσει έσοδα και ταυτόχρονα υποστεί σημαντική μείωση στην ετήσια επιχορήγηση της, δεν δύναται να συνδράμει οικονομικά στην πραγματοποίηση των τεστ, ωστόσο η ΟΧΕ δεσμεύτηκε θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στην εξεύρεση άλλων πόρων, προκειμένου τα σωματεία να αντεπεξέλθουν στην δύσκολη οικονομική κατάσταση.

 Προκειμένου το άθλημα να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η θέση της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρη ότι οι αγώνες θα πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως μετά την προετοιμασία που θα κάνουν οι ομάδες, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]