Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εργοδότη πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων από αυτά που δεν εισπράττεις!

Πρόκειται για μια από τις πιο δεσμευτικές εργοδοτικές υποχρεώσεις με ποινικές επιπτώσεις σε περίπτωση μη καταβολής. Το Δώρο Χριστουγέννων.

Τι κι αν το Ελληνικό Δημόσιο πέταξε από πάνω του αυτή την υποχρέωση και πλέον τα τελευταία χρόνια οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ξεχάσει τον 14ο μισθό, ο ιδιωτικός τομέας συνεχίζει να φέρει αυτό το βαρύ φορτίο. Και τις καλές εποχές που οι επιχειρήσεις είχαν τζίρους(για κέρδη ας μην μιλάμε), μπορούσαν να ανταπεξέλθουν και να καταβάλουν και το Δώρο Χριστουγέννων προς τους εργαζομένους τους.

Τώρα όμως; Επιχειρήσεις κλειστές επί μήνες και άλλες πληττόμενες με πενιχρούς έως μηδενικούς τζίρους, πώς θα καταβάλουν έως τις 21 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης τον 14ο μισθό; Το κράτος μερίμνησε να «σπάσει» την δική του συμμετοχή σε τμηματικές καταβολές, ωστόσο οι εργοδότες θα πρέπει να βρουν τα χρήματα μέχρι 21 Δεκεμβρίου.

  Κατά τ’ άλλα στήριξη των επιχειρήσεων!!!


Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δημογλίδου: Από το 2017 η δράση του κυκλώματος ρευματοκλοπών – «Πείραζε» ψηφιακούς μετρητές

Ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα ρευματοκλοπών, με τουλάχιστον 105 κατηγορούμενους και δεκάδες παραβιάσεις μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ

Διαβάστε περισσότερα »

Στρατιωτικές Σχολές: Στο σύστημα «Εύδοξος» εντάσσονται οι σπουδαστές για δωρεάν βιβλία

Οι σπουδαστές των  Ανωτάτων Στρατιωτικών  Εκπαιδευτικών  Ιδρυμάτων  (ΑΣΕΙ)και των Ανωτέρων Σχολών Μονίμων Υπαξιωματικών (ΑΥ) αποκτούν για πρώτη φορά πρόσβαση στο σύστημα δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]