Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Εάν δεν δοθεί λύση πάμε για διάλυση»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του «ΣΚΑΙ» και στην εκπομπή «Σκάει είδηση» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου, μίλησε ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες μίας και δεν έχει δοθεί σέντρα ακόμα!

Ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τη δήλωση του λοιμωξιολόγου, κ. Σύψα καθώς είπε:


 «Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μία ομάδα 30 λοιμωξιολόγων οι οποίοι μεταξύ τους δεν είναι κάθε μέρα σε επικοινωνία και δεν μπορούν να ξέρουν όλοι τι ακριβώς έχουμε κάνει εμείς και πόσα αιτήματα έχουμε στείλει για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα».

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε ότι περίπου 3.000 οικογένειες (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές κ.ο.κ) βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση εδώ και πολύ καιρό από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα τόσο της Super League 2 και της Football League.

Τονίζοντας τα εξής: 

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να μην κολλάει ο ιός στη Super League 1 και να συμβαίνει το ανάποδο στη Super League 2! Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και είμαστε πανέτοιμοι περιμένοντας το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουμε, μιας και έχουμε κάνουμε συγκεκριμένες συναντήσεις τόσο με την ΕΠΟ, τον ΠΣΑΠ, αλλά και τη Super League 1, για να δώσουμε στοχευμένες προτάσεις με σκοπό την έναρξη των δύο πρωταθλημάτων».

Κλείνοντας ο κ. Λεουτσάκος είπε: 

«Στην Αγγλία που έχουν περισσότερα κρούσματα, αλλά και θανάτους, έχουν γίνει κινήσεις για να υπάρχουν 4.000 φίλαθλοι σε κάθε ματς, ενώ έχουν ξεκινήσει όλες οι κατηγορίες τους! Συμπάσχουμε με την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ξεκινήσουμε!»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]