Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ: Ξεκινάει η πληρωμή για τη δίμηνη παράταση, οι δικαιούχοι και τα ποσά

Μέσα στον μήνα θα ξεκινήσει η πληρωμή της δίμηνης παράτασης των ανέργων του ΟΑΕΔ που έληξε η επιδότηση ανεργίας τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ΚΥΑ η διάρκεια της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων, του βοηθήματος ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμέ-νων – ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ – τ. ΟΑΕΕ, τ. ΕΤΑΠ. – ΜΜΕ και του βοηθήματος ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων – ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ – τ. ΕΤΑΑ (τ. Τομέας ΤΣΜΕΔΕ, τ. Τομέας ΤΣΑΥ, τ. Τομέας Ασφάλισης Νομικών), για όσους δικαιούχους έληξε ή θα λήξει εντός του Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020 και δεν έχουν επωφεληθεί της παράτασης που είχε δοθεί το προηγούμενο 8μηνο παρατείνεται για δύο (2) μήνες.

Η δίμηνη παράταση αφορά τα επιδόματα ανεργίας και μακροχρόνιας ανεργίας, καθώς και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, σε όσους ανέργους έληξε η επιδότησή τους εντός Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου εξαιρουμένων αυτών που ήδη έχουν λάβει την δίμηνη παράταση του πρώτου 8μηνου του έτους, στο πλαίσιο των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των ανέργων.

Πηγή Dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος – Πάνω από 30 ημέρες στη ΜΕΘ, δίνει μάχη με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του περνά ο Αντώνης Πανούτσος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]