Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Πάλεψε” ο Ζαφειράκης παρά την ήττα 29-24 στην Δράμα.

Ιδανικό φινάλε έκανε η Δράμα 86′ στον πρώτο γύρο της Handball Premier με 9 βαθμούς σε 6 αγώνες. Σήμερα η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της (4-0 στο 5′) και έως το τέλος του αγώνα με τον Ζαφειράκη δεν έχασε το προβάδισμα. Η ομάδα της Νάουσας πλησίασε στο γκολ στο 40′ (17-16), όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον τρόπο να ανεβάσουν και πάλι τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και να φτάσουν στο τελικό 29-24.

Πρώτος σκόρερ για τους Δραμινούς ήταν ο Ευγένης Τουνγκελίδης (8 γκολ), ενώ για τους Ναουσαίους τη δύναμη πυρός αποτέλεσαν οι Ρότζιος, Θεοδωρόπουλος και Μαυροδουλάκης, που σκόραραν τα 18 από τα 24 τέρματα της ομάδας τους.

Αξιοσημείωτες οι κόκκινες κάρτες για επικίνδυνο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, αρχικά στον Τσάτσα του Ζαφειράκη (11:16) και εν συνεχεία στον Θανάση Παπάζογλου της Δράμας (16:03), χωρίς να κρατηθούν τα δελτία τους.

Μάλιστα ο προπονητής του Ζαφειράκη εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του αγώνα η οποία ήταν κατώτερη των περιστάσεων. 

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 6-2, 9-5, 11-8,0 12-9, 14-11 (ημχ), 16-12, 17-16, 20-18, 23-19, 25-20, 29-24.

ΔΡΑΜΑ 86′ (Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Ελ. Παπάζογλου, Χαϊτίδης 3, Σίνα 5, Τουνγκελίδης 8, Δέσπος 2, Κοτσαμαρίκογλου, Παπαδόπουλος 3, Παγωνίδης, Καφαντάρης, Αθ. Παπάζογλου 2, Φραγκούλης 1, Θωμίδης 1, Βάκκας, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 4.


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπουμπουλέντρας 1, Κότσιφας, Πιτανιός, Πινακούδης, Μαυροδουλάκης 5, Βλάχος 2, Τσαγκεράς, Μάτοβιτς, Ραντίσεβιτς 2, Τζουβάρας, Ρότζιος 7, Κρέξης, Πίτος 1, Τσάτσας, Θεοδωρόπουλος 6, Χατζηγεωργίου.
Διαιτητές: Μπέτμαν – Κυριακού. Δίλεπτα: 6-7. Κόκκινες: Αθ. Παπάζογλου (16:03, επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο) – Τσάτσας (11:16 επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο), Πίτος (58:41, τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 6/6-3/3.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]