Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τον 27χρονο Βολειμπολίστα Χάρη Μπότση απέκτησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας

Την απόκτηση του 27χρονου ακραίου βολεϊμπολίστα Χάρη Μπότση ανακοίνωσε η ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας μετά την αποχώρηση του Θάνου Παπάζογλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Μπότση.

O 27χρονος πρώην αθλητής της ΑΕ Πυλαίας, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας ενόψει της σεζόν 2020-2021Volley League ανδρών.

Γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου του 1993 στην Ηγουμενίτσα ο Χάρης Μπότσης αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 1,82μ.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από την ομάδα της γενέτειράς του Ερμής Ηγουμενίτσας, μεταπήδησε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, ακολούθησε η θητεία του στον Δημόκριτο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Πυλαίας.

Είναι απόφοιτος της οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και εργάζεται επαγγελματικά ως οδοντίατρος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φίλιππου Βέροιας ο Μπότσης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ σε μία πολύ καλή ομάδα και οργανωμένη ομάδα, σαν το Φίλιππο Βέροιας και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Από πλευράς μου, είμαι έτοιμος, να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους φετινούς της στόχους και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι υγεία για να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε δυναμικά στην ιστορική πρόκληση της Volleyleague».

Καλωσορίζουμε τον Χάρη Μπότση στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]