Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εντυπώσεις και σετ μοιράστηκαν Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας και Μίλωνας – Σήμερα Τετάρτη η ιστορική κόντρα με τον πρωταθλητή ΠΑΟ

Για τρίτο συνεχόμενο φετινό φιλικό τεστ ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας κέρδισε τις εντυπώσεις και παρέμεινε αήττητος, σε ένα ματς όπου δεν κρατήθηκε στατιστική
Στο πρώτο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους, στη Ν. Σμύρνη, η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα με το νεοφώτιστο Μίλωνα, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε στην ανατροπή, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν σε 2-2 σετ, που ήταν και το τελικό σκορ.
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο κ. Τζιουμάκας, όπως και ο ομόλογός του στο Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα και έμεινε ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα και το πάθος που έδειξαν οι αθλητές σε κάθε πόντο.
«Το αποτέλεσμα μου είναι αδιάφορο αυτή τη στιγμή, αφού με ενδιαφέρει κυρίως το πώς ανταποκρίνεται κάθε αθλητής σε κάθε θέση που τον βάζω. Αν και στο πρώτο σετ τα παιδιά λόγω του ήλιου δεν έβλεπαν δικαιολογημένα καλά τη μπάλα στην υποδοχή και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά λάθη, στα υπόλοιπα έπαιξαν πολύ καλά. Από το β’ σετ κάναμε κι αλλαγές σε παίκτες σχήματα και παρόλα αυτά, τη μαχητικότητα και το πάθος που ήθελα να δω από όλα τα παιδιά, τα είδα» δήλωσε ο τεχνικός από τη Φυτειά Ημαθίας.
Από την πλευρά του ο γιός του και «μπόμπερ» της ομάδας μας, Γιώργος Τζιουμάκας υποστήριξε πως «η ομάδα πηγαίνει καλά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας. Προφανώς δεν μπορούμε να παίζουμε όλα τα σετ στον ίδιο ρυθμό, γιατί δοκιμάζονται όλοι οι παίκτες και διαχειριζόμαστε το χρόνο που έχουμε στον αγώνα. Αυτό νομίζω είναι που χρειαζόμαστε κυρίως στο στάδιο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των επίσημων αγώνων».
Τα σετ: 2-2 (25-20, 19-25, 16-25, 25-22)
Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μαντέκας, Μαζιάρζ, Χαντ, Δραγκάρης, Ανδρεάδης, Βελίτσκοβιτς/ Δαρίδης (λ. – 75%υπ., 40%αρ.), Άρης Χανδρινός (λ), Σπύρος Χανδρινός, Κάβουρας, Κανελλόπουλος, Παπαδάκης.
Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Μπεάτι, Μπίσετ, Προύσαλης, Τζιουμάκας, Γάτσης, Τζιουμάκας Γ. / Μπουράκης (λ. – ), Παπάζογλου, Εντουαρντο, Φερέλ, Μπουτόπουλος, Αρτακιανός.
Σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου οι παίκτες του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη φετινή πρόκληση, καθώς στις 17.00 στο κλειστό του Άγιου Θωμά στο Μαρούσι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην κορυφαία ομάδα του ελληνικού βόλεϊ, τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό,.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “πράσινοι” πριν από λίγα 24ωρα κατέκτησαν την πρωτιά σε φιλικό τουρνουά της Κύπρου.
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]