Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κορονοϊός: Έρχεται εφαρμογή για κινητά για τα μέτρα που ισχύουν ανά περιοχή

Εφαρμογή για κινητά που θα δείχνει σε κάθε πολίτη τα μέτρα ανά περιοχή είναι στα «σκαριά» όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναπτύσσεται μια εφαρμογή από τον ΕΟΔΥ, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας στην οποία θα μπορεί κάθε πολίτης να πληκτρολογεί τον ταχυδρομικό του κώδικα και να μαθαίνει τα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή του.

Στο «κόκκινο» η Αττική

Ο κ. Πέτσας είπε χαρακτηριστικά πως η Περιφέρεια Αττικής και ειδικά το κέντρο της Αθήνας βρίσκονται ένα βήμα πριν ανάψει το κόκκινο.

Το βήμα αυτό οφείλουμε να το αποτρέψουμε, πρόσθεσε και τόνισε: «Πήραμε και θα πάρουμε όποια μέτρα χρειαστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας. Γιατί, πολύ απλά, η ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο τοπικού lockdown, ο εκπρόσωπος είπε πως η κυβέρνηση ποτέ δεν δίστασε να επιβάλλει τοπικά lockdown σε πολλές περιοχές της χώρας, και η Αττική δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρόσθεσε όμως πως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να δει κανείς ποια είναι η επίπτωση κι αν είναι προτιμότερο από άλλα μέτρα. Αυτό, συμπλήρωσε, θα το πουν οι ειδικοί κι εμείς θα ακολουθήσουμε τις συμβουλές τους.

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πανελλαδικές: Την Πέμπτη οι βαθμολογίες – Πώς θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι

Στην πιο κρίσιμη καμπή μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων μπαίνουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών,  καθώς την Πέμπτη 25 Ιουνίου, αναμένονται οι

Διαβάστε περισσότερα »

Για την ενίσχυση των αθλητριών του συλλόγου ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ Βέροιας η συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη

 Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με έντονο κοινωνικό και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΕΡΟΗ Βέροιας. Η συναυλία θα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]