Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φορτίζεις το κινητό δίπλα σου όταν κοιμάσαι; Δύο λόγοι που θα πρέπει να το σταματήσεις

Οι δύο αρνητικές επιπτώσεις που πρέπει να αποφύγεις

Το να φορτίζουμε το κινητό σε μια πρίζα δίπλα μας το βράδυ την ώρα που κοιμόμαστε είναι μια πολύ συνηθισμένη τακτική η οποία όμως δεν είναι και η σωστή. Και αν ανήκεις στην κατηγορία όσων το κάνουν καλύτερα να το σταματήσεις και για το καλό της συσκευής σου και για το δικό σου.

@@ads-307@@

Δες δύο βασικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να το κάνεις….

Αρχικά βλάπτεις τη συσκευή σου. Σύμφωνα με διάφορες μελέτες που έχουν γίνει κατά καιρούς οι μπαταρίες των κινητών έχουν περιορισμένο χρόνο που αντέχουν. Έτσι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξαντλούνται γρήγορα αν φορτίζονται για 8 ώρες το βράδυ.

Το δεύτερο και επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται ο ύπνος σου. Σύμφωνα με έρευνες ένας άνθρωπος που έχει δίπλα του το κινητό δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά. Το μπλε φως της συσκευής διαταράσσει την παραγωγή μελατονίνης στον εγκέφαλο και μειώνει την ποιότητα του ύπνου ενώ ταυτόχρονα η ακτινοβολία που εκπέμπεται δεν είναι καλή για την υγεία μας.

Καλύτερα, λοιπόν, να φροντίζεις να έχεις φορτίζεις το κινητό σου πριν κοιμηθείς…

Πηγή:news.gr/

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Κοντά στους πολίτες σε Άγιο Γεώργιο και Φυτειά

Από τον Άγιο Γεώργιο μέχρι τη Φυτειά περιόδευσε το Σαββατοκύριακο ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Το Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα »

Συγχαρητήρια Καλαϊτζίδη για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς στην Καστανιά προς το Πυροσβεστικό Σώμα

Τα θερμά του συγχαρητήρια προς το Πυροσβεστικό Σώμα και τους εθελοντές που επιχείρησαν στην πυρκαγιά της Καστανιάς, εξέφρασε με ανακοίνωσή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]