Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εμβολιασμός 45 παιδιών Ρομά στην Παλαιόχωρα Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του προγράμματος «Υγεία για όλους»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 στο χώρο του Νηπιαγωγείου Παλαιόχωρας του Δήμου Αλεξάνδρειας, με επιτυχία η εξέταση και ο εμβολιασμός παιδιών ΡΟΜΑ, στο πλαίσιο Δράσης της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους».

@@ads-307@@

Την επιστημονική εποπτεία είχε η κα Σωτηροπούλου Ελένη και ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, που συνέταξε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κα Θεοδωρίδου καθηγήτρια Παιδιατρικής & Λοιμωξιολογίας.

Συνολικά εξετάστηκαν σαράντα πέντε (45) παιδιά ΡΟΜΑ και εμβολιάστηκαν σαράντα πέντε (45) παιδιά.

Στην επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης συνέβαλλαν, η 3η ΥΠΕ, η Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ»,η Α΄ Παιδιατρική κλινική του ΕΚΠΑ-Π.Π.Ν. «Αγία Σοφία», το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς τμήματος κοινωνικής προστασίας παιδείας & πολιτισμού .τους οποίου και ευχαριστώ.

Ως Δήμαρχος έχοντας παρακολουθήσει από κοντά τη δράση και με γνώμονα την πρόληψη και την προστασία της Δημόσιας Υγείας των πολιτών του Δήμου, προάγουμε και ολοκληρώνουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη Δημόσια Υγεία, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό ως μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής προσφοράς.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Εμπορικό Κέντρο Δράση ενημέρωσης Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τη Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Νομού Ημαθίας, στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα »

Λύση από Τάσο Μπαρτζώκα για το Δάσος της Φυτειάς με νομοθετική ρύθμιση – Σε συνέχεια των προσπαθειών του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα της αδυναμίας εκμετάλλευσης και χρήσης του αυτοδιαχειριζόμενου Δάσους της Φυτειάς, από τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]