Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Πολιτεία δώσε μας ημερομηνία έναρξης προπονήσεων και των πρωταθλημάτων»

Στη χθεσινή (4/5) τηλεδιάσκεψη των ομάδων της SL2/FL υπό το Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου ήταν εκείνος που τοποθετήθηκε εκ μέρους των ομάδων της Football League

 Οι τοποθετήσεις του ισχυρού ανδρός του Α.Ο Τρίκαλα ήταν και πάλι μεστές και έγιναν αποδεκτές από όλους τους συναδέλφους του των υπολοίπων σωματείων της κατηγορίας, δείγμα της δυναμικής που έχει πλέον τόσο ο Αιβάοζογλου, όσο και η ομάδα των Τρικάλων στη Λίγκα.

 Αρχικά ο κ. Αιβάζογλου, υπογράμμισε: “‘Έχουμε πάρει μία απόφαση και ζητάμε από το κράτος να μας πει πότε ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα, προκειμένου να κατέβουμε σε προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κατάσταση η οποία είναι ευνοϊκή για τις ομάδες, δεδομένου ότι δεν πληρώνουμε εισφορές προς το ΙΚΑ, ενώ παράλληλα οι παίκτες και τα στελέχη των ΠΑΕ δεν πληρώνονται από εμάς λόγω της αναστολής. Εάν εμείς επιστρέψουμε στις προπονήσεις δίχως να έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις από την πολιτεία ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκίνησει θα είναι σαν  να βάζουμε το κεφάλι μας στον τρουβά, καθώς θα πρέπει στην περίπτωση αυτή να αναλάβουμε εμείς να πληρώσουμε όλα τα έξοδα”.

 Στο σημείο εκείνο υπήρξε μία διαφωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Χριστοβασίλη, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι ομάδες της Football League δε θέλουν να κάνουν προπονήσει, με τον Ηλία Αιβάζογλου να τον διορθώνει, τονίζοντας και πάλι ότι θέλουν και με το παραπάνω να παίξουν, αλλά η έναρξη προπονήσεων θα γίνει υπό προϋποθέσεις και μόνο αν πάρουν τις εγγυήσεις ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει και πάλι.

 Με τον Αιβάζογλου συμφώνησε και το αφεντικό του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, υπογραμμίζοντας ότι η θέση της Football League είναι σεβαστή και η SL2 δεν πρέπει να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της, αλλά να πάρει τη δική της απόφαση για τη συνέχεια.

  Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα πήρε και πάλι το λόγο λίγο αργότερα, τονίζοντας τα εξής:

 “Αυτό που λέει η Football League είναι :Πολιτεία δώσε μας ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων. Δε συμφωνεί να κατέβουμε σε ομαδικές προπονήσεις χωρίς λόγο και αιτία. Με άλλα λόγια δε συμφωνεί να άρει την αναστολή χωρίς να ξέρουμε αν θα παίξουμε μπάλα. Μία ακόμη διευκρίνιση. Η ψηφοφορία δεν αφορά τις ατομικές προπονήσεις που προβλέπονται ρητά από το κράτος, αλλά το ειδικό θέμα που έθεσε ο Λεβαδειακός, αν μπορούν να γίνουν ομαδικές προπονήσεις και υπό ποιους όρους”.

 Η ομάδα των Τρικάλων που ούτως η άλλως είναι και η πρωτοπόρος της βαθμολογίας στη Football League αναμένεται να έχει και το πρώτο λόγο στις εξελίξεις που αφορούν την κατηγορία, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ηλίας Αιβάζογλου λειτουργεί ενωτικά , έχοντας την αποδοχή και τη στήριξη όλων των υπολοίπων ομάδων.

 

trikalascore.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]