Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βενζινάδικα που μετατρέπονται σε «χειρουργεία»!!!

Τα πρατήρια καυσίμων είναι επιχειρήσεις που έχουν καθημερινά επαφή με πολύ κόσμο ντόπιο ή διερχόμενο, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες σε κάποιες επιχειρήσεις να αρχίσουν να λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και την παρεμπόδιση διασποράς του κορωνοϊού.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του πρατηρίου των αδερφών Σιδηροπούλου, στην έξοδο της Βέροιας, δίπλα στον κόμβο της Εγνατίας Οδού. 

Για το θέμα μίλησε στον ΑΚΟΥ 99.6 και στην εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ η Κική Σιδηροπούλου, η οποία υπογράμμισε ότι λόγω της θέσης του πρατηρίου της, διέρχονται πελάτες Έλληνες, αλλά και ξένοι που ταξιδεύουν επί της Εγνατίας.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι την Παρασκευή υπήρξαν και πολλοί Ιταλοί πελάτες, νταλικέρηδες, αλλά και τουρίστες οι οποίοι μπήκαν στο πρατήριο για ανεφοδιασμό. Επομένως τηρούν στο κατάστημα με αυστηρότητα κανόνες υγιεινής, αφού εκτός από τα γάντια που φορά το προσωπικό, απολυμαίνονται τακτικά με ατμό και αντισηπτικά τουαλέτες, πόμολα κ.λ.π. και προσπαθούνε να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας, σε βαθμό που το πρατήριο να θυμίζει πλέον «χειρουργείο»!.

«Η υπευθυνότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα και να μην το πάρουμε αψήφιστα επιβάλει στον καθένα μας με σοβαρότητα να κάνει ότι είναι δυνατό από την πλευρά του και να δώσει την δική του μάχη για να βοηθήσει την κατάσταση», είπε κλείνοντας η κα Σιδηροπούλου. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρινάκης: Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα βρίσκονται οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία. Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]