Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νέα εργαλεία εγκαινιάζει η πλατφόρμα του isyriza.gr

Στην ενεργοποίηση νέων δραστηριοτήτων προχωράει η πλατφόρμα του isyriza. Το αμέσως ερχόμενο διάστημα θα εμπλουτιστεί με  εφαρμογές που θα δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη της να επικοινωνούν με τα στελέχη του κόμματος και να συνδιαμορφώνουν τις πολιτικές του. 

Συγκεκριμένα θα ενεργοποιηθούν τα παρακάτω εργαλεία:

·       iAsk&Watch: τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις σε στελέχη του κόμματος και να ψηφίζουν για αυτές που θα απαντηθούν σε video.

·       iThink: τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετούνται επί συγκεκριμένων πολιτικών θεμάτων και να συμμετέχουν σε θεματικές συζητήσεις, βάσει των ενδιαφερόντων που είχαν δηλώσει κατά την εγγραφή τους. Θα δημιουργούνται επίκαιρα ερωτήματα στα οποία τα μέλη θα καλούνται να απαντήσουν ή να τοποθετηθούν, ενώ θα έχουν δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες.

·       iChat&Share: ένα εργαλείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας των μελών  με τους θεματικούς τομεάρχες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντάς τους ερωτήσεις ή ενημερώνοντάς τους για κάποιο επίκαιρο ζήτημα αρμοδιότητάς τους.

·       iParticipate: είναι μια πρωτοβουλία, που αφορά: α) στη σκιαγράφηση των θέσεων των μελών της πλατφόρμας μέσα από τις απαντήσεις τους σε ερωτηματολόγια για συγκεκριμένα ζητήματα και β) στη δημιουργία wordclouds συλλογικά διαμορφωμένων από όλους τους χρήστες.

·       Προσυνεδριακή διαβούλευση: η πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί υποστηρικτικά και στον προσυνεδριακό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πλατφόρμα ήδη δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να παρακολουθούν τα θέματα που ανοίγονται καθημερινά μέσω του newsfeed, ενώ μέσω του εβδομαδιαίου newsletter ενημερώνονται για τα βασικά πολιτικά θέματα της εβδομάδας που πέρασε.

Στόχος είναι η πλατφόρμα να αποτελέσει έναν ζωντανό οργανισμό, που θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να εμπλουτίσουν την πολιτική τους συμμετοχή, καθώς και ο επαναπροσδιορισμός της επαφής του ΣΥΡΙΖΑ με τα μέλη του και η δημιουργία μιας αμφίδρομης σχέσης.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα νέα εργαλεία: https://bit.ly/2GE9e0D

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης: Νέα δέσμη μέτρων για τους πολλούς, ύψους 500 εκατ. ευρώ, ως επιπλέον ανάχωμα στην κρίση

Από το πλεόνασμα 12,1 δισ. του 2025 -Αφορούν αγρότες, ενοικιαστές, οικογένειες με παιδιά, συνταξιούχους και ιδιωτικό χρέος   Δέσμη οκτώ

Διαβάστε περισσότερα »

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025 AΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ Ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 6.4.2026

Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπη με μια αρνητική διαταραχή. Η πρόσφατη στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή προκαλεί σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]