Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ανάβαση του ΕΟΣ Νάουσας στο εξωκλήσι της Έξω Υπαπαντής

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και εν όψη του εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου , ο ΕΟΣ Νάουσας θα κάνει ανάβαση στο εξωκλήσι της Έξω Υπαπαντής.

Όσοι ενδιαφέρονται να ανεβούν με τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας παρακαλούμε να είναι στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων , έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας το αργότερο στις 8 π.μ.

Επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον ( και το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες)  και υπάρχει  δεύτερος οδηγός μονοπατιού, η ομάδα θα σπάσει σε δύο τμήματα και το πρώτο θα μείνει στην Έξω Υπαπαντή για την λειτουργία “και την φασολάδα μετά”,  ενώ το δεύτερο θα φύγει με σκοπό να ανεβεί στην Κορυφή “Ντούρλια” ( Υπαπαντή).

@@ads-58@@

Όσοι έρθουν  παρακαλούμε  να φοράνε ορειβατικά (ή αθλητικά παπούτσια) , άνετα και ζεστά ρούχα , να έχουν  σακίδιο με νερό , σνακ , δεύτερη μπλούζα και φανελάκι , μπατόν , γάντια , σκούφο , μπουφάν και αντιανεμικό κ.λ.π.

Επίσης αυτοί που θα ανεβούν στην  κορυφή ανάλογα με την θερμοκρασία, να έχουν και τον ανάλογο εξοπλισμό .

Οδηγοί  μονοπατιού θα είναι οι : Μάϊνος Κώστας και Γιώργος Καισαρίδης .

Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου (  πλατεία Καρατάσου , απέναντι από τα αστικά λεωφορεία ), απογευματινές ώρες  στο τηλ. 2332028567 ή στο 6948516659 κ. Γεώργιος Καισαρίδης ( έφορος Ορειβασίας).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]