Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διανομή νωπών τροφίμων, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ, του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ότι θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ διανομή με είδη ΝΩΠΩΝ τροφίμων (Σύνολο κιλών: 5 κιλά ο κάθε ωφελούμενος)

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο σημείο διανομής ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, 2ο χλμ Αλεξάνδρειας – Σχοινά.

Δευτέρα  20 και Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ώρες 09:30 με 14:30

Οι δικαιούχοι κατά την παραλαβή να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει Α.Μ.Κ.Α., καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση με θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου.

 Επισημαίνεται ότι λόγω του όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν. Για διευκόλυνσή τους, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται με καρότσι λαϊκής.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2333053071 & 2.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Βούλα Χατζίκου -Η ακούραστη θεματοφύλακας της Βέροιας»: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ελένης Μουστιάκας-Μπατσάρα

-Παρουσίαση την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Μουστιάκας-Μπατσάρα Ελένης αφιερωμένο στην αείμνηστη Βούλα Χατζίκου που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]