Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ευχαριστίες του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Βέροιας και… ραντεβού, του χρόνου!

Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας για 6η συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας για την πραγματοποίηση της «Γιορτής Σοκολάτας» που έχει αρχίσει να γίνεται θεσμός πλέον.

Οι Ζαχαροπλάστες παρόλο τον φόρτο εργασιών, λόγω των εορτών, με χαρά και μεράκι έφτιαξαν χιλιάδες γλυκά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έμεινε κανείς παραπονεμένος ούτε μικρός, ούτε και μεγάλος.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Ημαθίας για την βοήθεια που προσέφερε αλλά και το ΔΙΕΚ Βέροιας για την συμβολή τους σε όλο αυτό που ήταν καθοριστική.

Ραντεβού του χρόνου. Καλή χρονιά σε όλους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]