Διαβάζουμε κάποια ρεπορτάζ από αθλητικά site που καλύπτουν τα πρωταθλήματα του χαν τμπολ και “πονάει” η ψυχή μας.
Η ιστορική ομάδα των ανδρών δεν αξίζει αυτόν τον διασυρμό των τελευταίων ημερών. Αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει τίτλους και τίτλους και έκανε την Βέροια γνωστή σε όλη την Ευρώπη.
Η υπομονή του Κύρου Σαράφη εξαντλήθηκε και αποχώρησε γιατί είναι ένα παιδί γέννημα θρέμμα του Φιλίππου και δεν μπόρεσε να αντέξει
Η κατάσταση έχει ξεφύγει και αυτές τις Άγιες μέρες δεν φταίνε σε τίποτα αυτά τα παιδιά να ταλαιπωρούνται. Για μένα είνια ήρωες και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια .
Δεν πρέπει αυτή η ομάδα να διασυρθεί και άλλο. Είναι καλύτερα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα για να μην κινδυνεύσουν και άλλο αυτά τα νεαρά παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους στους δρόμους..
Ο πρόεδρος και δεν παραιτείται και δεν βοηθάει την ομαδα.
Για μας από χθες .. έπρεπε να είχε συσταθεί ειδική επιτροπή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο Βέροιας παλαίμαχους και πρώην παράγοντες να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την μεγάλη “ξεφτίλα” που περνάει ο ιστορικός Φίλιππος . Με την νέα χρονιά θα πρέπει η ομάδα να αλλάξει διοικητικά ώστε να έρθουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν τις δυνατότητες να δώσουν σε αυτά τα παιδιά τουλάχιστον τα στοιχειώδη.
Εμείς που είμασταν κοντά στην πρώτη ομάδα του Φιλίππου και στην συνέχεια στην λαμπρή πορεία που έκανε στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν θα αφήσουμε να αμαυρώσουν κάποιοι το όνομα του
Δεν θέλω να αναδημοσιεύσω αυτά τα ρεπορτάζ γιατί μόνο μελαγχολία προσφέρουν στους πραγματικούς φίλους του Φιλίππου, αλλά μόνο την φωτό της εγκατάλειψης…
Μπράβο στους παράγοντες του Ιωνικού που τίμησαν τον Φίλιππο
Ο Ιωνικός ΝΦ απένειμε βραβείο στον αθλητικό σύλλογο του Φιλίππου Βέροιας, πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 11η αγωνιστική της Handball Premier. Το βραβείο παρέδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο αρχηγός του Ιωνικού Αντώνης Αργυράκης.
Οι δύο ομάδες μεσουρανούσαν στο άθλημα της χειροσφαίρισης επί δεκαετίες. Έχουν στο ιστορικό του 31 τρόπαια, με τον Ιωνικό να διαθέτει 10 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ. Ο Φίλιππος από την άλλη έχει κερδίσει 9 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα.
Τα δύο σωματεία διεκδικούσαν μόνιμα τους τίτλους και οι “μάχες” μεταξύ τους ήταν μνημειώδεις!








