Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ευχαριστεί τον Δημήτρη Ιτούδη ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ανακοινώθηκαν τα εξής:

​Ο Αθλητικός Σύλλογος ” Μέγας Αλέξανδρος” Τρικάλων Ημαθίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιτούδη Δημήτρη για την σημαντική προσφορά του εξασφαλίζοντας όλη την αθλητική ένδυση των παιχτών μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Αγαπητοί συγχωριανοί και αναγνώστες αυτού του κειμένου,  νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να σας γνωστοποιήσουμε μία πάρα πολύ σημαντική πράξη ενός ανθρώπου που με την προσφορά του μας συγκίνησε όλους! Αναφερόμαστε στον κ. Ιτούδη Δημήτρη από τα Τρίκαλα Ημαθίας που κατέκτησε όλη την Ευρώπη στέφοντας Πρωταθλητής για 2 φορές τα τελευταία 4 χρόνια (2016-2019)!!! με την ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, ο σύλλογός μας φέτος αγωνίζεται στην επαγγελματική κατηγορία της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στον 2 όμιλο αυτής. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι άκρως απαιτητικό και διαφέρει σε πολλά από ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, κυρίως οικονομικά. Φέτος, η ομάδα μας έχοντας μία μικρή εμπειρία από την προηγούμενή της παρουσία στην Γ’ Εθνική καλείται να φέρει εις πέρας την αποστολή της και με αξιοπρέπεια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Σύμμαχός μας σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι και ο κ. Ιτούδης Δημήτρης o οποίος με το ενδιαφέρον του και κυρίως για την αγάπη που τρέφει για το χωριό του και τους συγχωριανούς του, αποφάσισε, ένα σημαντικό έξοδο της ομάδας μας, να το αναλάβει εξολοκλήρου προμηθεύοντάς μας με στολές επίσημων αγώνων, στολές προπόνησης, φόρμες, μπλουζάκια προπόνησης, κάλτσες, κ.α. Όπως του αναφέραμε, η προσφορά του μας απαλλάσσει από ένα σημαντικό έξοδο που ουσιαστικά θα το πληρώναμε από το υστέρημά μας. Επίσης αυτό που θα θέλαμε να αναφέρουμε και μας έκανε τρομερή εντύπωση είναι ο τρόπος που αντιμετώπισε και προσέγγισε το θέμα καθώς και οι συντονισμένες κινήσεις του ώστε ο εξοπλισμός να έρθει στα χέρια μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται! Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας έχει άριστης ποιότητας εξοπλισμό και ήταν απαίτηση του! Όλοι οι αθλητές, προπονητές, αντίπαλοι, το Δ.Σ. της ομάδας μας και φίλαθλος κόσμος είναι εντυπωσιασμένοι αφενός για την πράξη του, αφετέρου για την ποιότητα της ένδυσης που επέλεξε να μας προμηθεύσει!

Αγαπητέ Δημήτρη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε κάθε οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία!

Υ/Σ Ως θεματοφύλακες του Αθλητισμού και των αξίων που μας διέπουν σου υποσχόμαστε πως θα σου ανταποδώσουμε την αγαθοεργία σου σύντομα και με το καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι όπως πιστεύουμε ότι πρέπει γίνει!

– Πολύ σημαντική ενέργεια από τον μεγάλο αυτό προπονητή και άνθρωπο Δημήτρη Ιτούδη που δεν ξέχασε ποτέ την γενέτειρα του όσο ψηλά και αν έχει φτάσει. Νομίζουμε οτι και στο παρελθόν ο σεμνός και αγαπητός Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε δίπλα στην ομάδα του χωρίου του.  

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]