Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ένα πρωινό μόνο για ποδηλάτες

Η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, έστω και για λίγες ώρες, στο κέντρο της Βέροιας, τιμήθηκε δεόντως το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κινητικότητας από τον Δήμο Βέροιας και συγκεκριμένα από τις Αντιδημαρχίες Παιδείας, Τεχνικών και Καθαριότητας-Περιβάλλοντος.

Η οδός Εληάς έκλεισε από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και δεκάδες ποδηλάτες, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία, σε περιβαλλοντικές και ρομποτικές δράσεις, ενώ σε ένα μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής από τροχονόμους της Βέροιας, τα παιδιά ενημερώθηκαν για την σωστή οδική συμπεριφορά. Ευχάριστη και χρήσιμη ημέρα για όλους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατιωτικοί ζητούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για ειδικές υπηρεσίες

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καλεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επεκτείνει την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]