Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Βεροιώτης Δημήτρης Μελιόπουλος

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου από την Ξάνθη Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τους νταμπλούχους για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. ΑΟΞ  και Μελιόπουλος “φλέρταραν” καιρό. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης είχε μπει στο στόχαστρο και ξένων ομάδων, ωστόσο τα βρήκε με τους νταμπλούχους και ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης (25/6). Το συμβόλαιο του 20χρονου “Μελιό” με τους “ασπρόμαυρους” είναι διάρκειας τεσσάρων ετών.

Η Ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: 

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου από την Ξάνθη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.

“Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Δημήτρης Μελιόπουλος, της ομάδας Κ17 της Ξάνθης έχει τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να ξεχωρίζει. Πρώτα εκτιμώ τον χαρακτήρα του και το πάθος και τη θέληση του να δουλέψει και να πετύχει και μετά όλα τα υπόλοιπα, όπως το ταλέντο”. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε γοητευθεί από την πρώτη στιγμή που τον είδε στην προπόνηση. Λίγο πριν φύγει από την Ξάνθη, έπλεξε το εγκώμιό του και δύο χρόνια μετά τον συναντά και πάλι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον θέσει υπό τις οδηγίες του.Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 2000 στη Βέροια κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Στα 15 του εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ξάνθης κι από πολύ νωρίς ξεχώρισε με το ταλέντο του, αγωνιζόμενος είτε ως μέσος είτε ως κεντρικός αμυντικός.

Σε ηλικία 17 ετών κλήθηκε από τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, συμμετέχοντας και στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν 2017-18. Εκεί έδειξε ότι είναι ήδη έτοιμος για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο αντρικό ποδόσφαιρο, όπερ και εγένετο. Στις 25 Οκτωβρίου του 2017 σε μία νίκη της Ξάνθης μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού ο νεαρός άσος έκανε το ντεμπούτο του και έγινε ο πρώτος παίκτης, γεννημένος τον 21ο αιώνα, που παίζει στη Super League Σουρωτή. Αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια, ενώ με το γκολ που σημείωσε σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΛ, έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Ξάνθης. Η σεζόν 2018-19 τον βρήκε ως βασικό μέλος των Ακριτών, με τη φανέλα των οποίων μέτρησε άλλες 17 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από το 2016 έγινε διεθνής, ξεκινώντας από την Εθνική Ελλάδας Κ16, ενώ πλέον είναι μέλος της Κ21, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2019, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη. Παρά τον υψηλό ανταγωνισμό και τις διάφορες προσπάθειες πολλών ομάδων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συμφωνήσει με την Ξάνθη και ο Μελιόπουλος είναι και επίσημα παίκτης του Δικεφάλου. κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2019, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη ανταγωνισμό και τις διάφορες προσπάθειες πολλών ομάδων, ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει με την Ξάνθη και ο Μελιόπουλος είναι και επίσημα παίκτης του Δικεφάλου.


Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]