Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μια εγκύκλιος που άργησε σχεδόν 20 χρόνια!

  Πέρασε σχεδόν μια 20ετία για να δοθεί λύση στο ασφαλιστικό ζήτημα των σχολικών φυλάκων.

Μετά από πολλές περιπέτειες και σαράντα κύματα εδραιώνονται οι σχολικοί φύλακες και αποκτούν πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, μετά την εγκύκλιο που υπέγραψε ο αρμόδιος υφυπουργός.

Υπήρξαν περίοδοι που είχε διακοπεί ο θεσμός του σχολικού φύλακα και είχαν ανακύψει πολλά προβλήματα, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργεί ως πολυεργαλείο και επιλύνει πλείστα λειτουργικά ζητήματα των σχολικών συγκροτημάτων.

Η καθημερινότητα έδειξε την αναγκαιότητα ύπαρξης του σχολικού φύλακα, ενώ  έφτασε και το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρώσει και νομοθετικά  η κυβέρνηση τα κενά στην ασφαλιστική τους κάλυψη.

Κινήσεις που μπορεί να ερμηνεύονται ως ψηφοθηρικές λόγω των επικείμενων εκλογών, ωστόσο όταν επιλύουν τόσο ουσιαστικά θέματα που έχουν άμεση επίδραση στην εκπαίδευση και στα παιδιά, ας γίνονται κι ας είναι και προεκλογικά!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Νέο «μάτι» σε καταθέσεις, κάρτες και εισοδήματα από την ΑΑΔΕ, πώς θα προβλέπει ποιοι πρέπει να ελεγχθούν

Καταθέσεις, κινήσεις καρτών, φορολογικές δηλώσεις, οφειλές και επαγγελματική δραστηριότητα μπαίνουν στην ίδια ψηφιακή οθόνη της ΑΑΔΕ. Η νέα Γενική Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα »

Σέρρες: Σοβαρά επεισόδια στη δομή Σιντικής – Πετροπόλεμος με αστυνομικούς και εκτεταμένες ζημιές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη δομή Σιντικής, στις Σέρρες, όταν μετανάστες προκάλεσαν ένταση, εκτόξευσαν πέτρες και άλλα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]