Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επιτυχίες σε δύο διεθνείς διοργανώσεις για τους παλαιστές του Ημαθίωνα

Σε δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις συμμετείχαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», το 8ο Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης “Serafim Barzakov” και το 13ο Διεθνές Τουρνουά Γυναικείας πάλης του Βερολίνου.Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση ήταν το Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης “Serafim Barzakov” για 3η συνεχή χρονιά συμμετείχαν τα αγόρια της ομάδας μας κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο και μία 5η θέση. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Αποστολίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 73 κιλών παλεύοντας μάλιστα σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, ενώ ο Ευστάθιος Ξενίδης πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 59 κιλών καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση.

Ολόκληρη η αποστολή στην Βουλγαρία:
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Θωμάς στα 38 κιλά
ΤΣΑΚΥΡΙΔΗΣ Γρηγόριος στα 43 κιλά
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Κωνσταντίνος στα 53 κιλά
ΞΕΝΙΔΗΣ Ευστάθιος στα 59 κιλά
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Άγγελος στα 73 κιλά

Στο 13ο Διεθνές Τουρνουά Γυναικείας πάλης του Βερολίνου, διοργάνωση στην οποία ο σύλλογος μας συμμετείχε για πρώτη φορά, πάλεψαν οι αθλήτριες Γεωργία Γκουγκούδη και Ευδοξία Ζαφειροπούλου. Η Γκουγκούδη πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 55 κιλών νεανίδων -παρότι ακόμα κορασίδα- και κατετάγη τελικά 4η, ενώ η Ζαφειροπούλου η οποία πάλεψε πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού, ξεκίνησε με νίκη όμως στους επόμενους δύο αγώνες ηττήθηκε καταλαμβάνοντας τελικά την 8η θέση.

Την ικανοποίηση τους από την προσπάθειά της ομάδας, εξέφρασαν τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και οι προπονητές της ομάδας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σπουδαία διάκριση για τον Βεροιώτη Γιάννη Αβραμίδη: Βραβεύτηκε δίπλα στον θρύλο Νίκο Γκάλη!

Μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για τον ημαθιώτικο αθλητισμό εκτυλίχθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής «Welcome to AUTH 2026», με

Διαβάστε περισσότερα »

Τζάμπολ στο 3ο Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ Βέροιας: Συγκινήσεις και μεγάλες μάχες στην πρεμιέρα!

Με απόλυτη επιτυχία και πλούσιο θέαμα άνοιξε τις πύλες του, το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου 2026, το άκρως αναμενόμενο 3ο Εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]