Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καλύτερη ελληνίδα αθλήτρια στο διεθνές τουρνουά Spartacus η Κωνσταντίνα Καλοΐδου του ΑΟΡΓ

Στο διεθνές τουρνουά Spartacus “Emeralds” Cup που διοργανώθηκε από τον ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στις 20-21 Οκτωβρίου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης με συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Βουλγαρία, Σουηδία, Νότια Αφρική, Αγγλία, Ισπανία, Ελβετία και Ισραήλ έλαβε μέρος η αθλήτρια του ΑΟΡΓ Βεροιας Κωνσταντίνα Καλοϊδου.

Η αθλήτρια αγωνίσθηκε στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Α’ Κατηγορία Κορασίδων γεννημένων το 2007, όπου συμμετείχαν εκτός από σχεδόν όλες τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες της κατηγόριας και αξιόλογες αθλήτριες του εξωτερικού, συνεχίζοντας τις αξιοθαύμαστα σταθερές και υψηλά βαθμολογούμενες εμφανίσεις της, σε τρία όργανα, στεφάνι, μπάλα και κορίνες, λαμβάνοντας σε όλα τα όργανα βαθμολογίες πάνω από 11,000.

Ποιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα με στεφάνι βαθμολογήθηκε με 11,650 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 5η θέση, στο πρόγραμμα με μπάλα 11,100 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ στο πρόγραμμα με κορίνες 11,350 βαθμούς κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο σύνολο έλαβε 34,100 βαθμούς και την 4η θέση, μόλις 0,300 βαθμούς από την 3η και 0,350 βαθμούς μακριά από την 2η θέση, πίσω μόνο από την αθλήτρια της Ρωσίας και δυο αθλήτριες της Βουλγαρίας που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση.

Μετά το τέλος των αγώνων της απενεμήθη ο ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ του τουρνουά.

Η προπονήτρια της αθλήτριας Σανσαρίδου Μαρία δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την εμφάνιση της Κωνσταντίνας. Είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και δουλεύουμε σε καινούρια προγράμματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ο σημερινός αγώνας ήταν μια επιτυχημένη εμφάνιση δεδομένης της ετοιμότητας της αθλήτριας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία, κοιτώντας ψηλά, κρατώντας το κεφάλι χαμηλά.»

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χωματάς Ευθύμιος δήλωσε

: «Εξαιρετική η εμφάνιση της αθλήτριας μας σήμερα που πιστοποιεί την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΑΟΡΓ Βεροιας. Για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αγωνισθούν και οι υπόλοιπες αθλήτριες του συλλόγου, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα είχαν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Άλλωστε οι περσινές επιδόσεις τους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αποδεικνύουν ότι βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες.»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]