Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η συνάντηση της… ερχόμενης δημοτικής πενταετίας;

Έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας, λίγο πριν την εκδήλωση της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για το ΕΣΠΑ, συναντήθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Αγγέλογλου. Θα αποτελούσε πάντως την συνάντηση της… ερχόμενης δημοτικής πενταετίας η συνύπαρξη τους σε κοινό ψηφοδέλτιο (χιούμορ κάνουμε!).

Πάντως ο Κώστας είπε τα καλύτερα για τον Γιάννη, ο οποίος δήλωσε μεγαλύτερος σε ηλικία από τον αντιπεριφερειάρχη!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]