Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η εξέλιξη, το παρόν και το επόμενο βήμα του web στους μαθητές του ΓΕΛ Μακροχωρίου

Διάλεξη του καθηγητή του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Αντωνίου παρακολούθησαν την Τρίτη 21 Ιανουαρίου οι μαθητές του ΓΕΛ Μακροχωρίου, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Αποστόλου Παύλου. Θέμα της παρουσίασης ήταν «Δίκτυα γνώσης και παγκόσμιος ιστός». 

Να σημειώσουμε πως ο κ. Αντωνίου υπήρξε και υπεύθυνος καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος, που λειτούργησε από το ΑΠΘ στη Βέροια σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας.

Ο ομιλητής παρουσίασε την 30χρονη εξέλιξη και το παρόν του web, έδειξε και το επόμενο βήμα του, όπως αυτό προκύπτει μέσα από τις σημερινές ανάγκες, την εξέλιξη της τεχνολογίας και την έρευνα. 

Την ομιλία παρακολούθησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ ακολούθησε και σειρά ερωτήσεων προς τον ομιλητή σχετικά με τα δίκτυα γνώσης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]