Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών Γραφιστικής, Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και AutoCAD στην Easy

Το κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education προχωρά στην υλοποίηση νέων τμημάτων των παραπάνω εξειδικευμένων προγραμμάτων σπουδών με έκπτωση 50% στα δίδακτρα. Αρχικό κόστος παρακολούθησης ενός εκ των τριών παραπάνω προγράμματος 800€. Μετά την έκπτωση το κόστος είναι 400€.

 

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ

Διδάσκονται συνδυαστικά τα προγράμματα: Adobe Illustrator,  CorelDraw και Adobe Photoshop. Τα παραπάνω δεν είναι καθημερινά προγράμματα σχεδίασης και γραφιστικής, είναι τα πιο δημοφιλή  προγράμματα παγκοσμίως για τη σχεδίαση και επεξεργασία διανυσματικών εικόνων, την σελιδοποίησης εντύπων και την επεξεργασία φωτογραφιών.

Απευθύνεται σε:

Χρήστες χωρίς εμπειρία αλλά και σε Γραφίστες, Web Designer, Φωτογράφους, Τυπογράφους, Σκηνογράφους, Διακοσμητές, Σχεδιαστές, Μακετίστες, Διαφημιστές, Φοιτητές σχετικών ειδικοτήτων, καθώς και σε όλους εκείνους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την δημιουργική γραφιστική.

*Τα παραδείγματα που μελετώνται στα σεμινάρια καλύπτουν άριστα τις ανάγκες των παραπάνω επαγγελματιών και προσφέρουν ένα σημαντικό εφόδιο για όσους θελήσουν να ενσωματώσουν την χρήση της εφαρμογής στην παραγωγή.

 

Χρηματοοικονομική Λογιστική

Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Easy Education στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία των λογιστηρίων τους. Έτσι καλύπτονται οι απαιτήσεις των πελατών τους, δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γνώστες των εφαρμογών. 

Η Easy Education δημιουργεί ένα πρόγραμμα σπουδών της λογιστικής με σκοπό την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων ώστε να μπορεί ο υποψήφιος μαθητής να ανταπεξέλθει στο 90% των επιχειρήσεων. (Ειδικά με την συνδυαστική απόκτηση του proficiency) Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών γίνετε ανάλυση και της εφαρμογής εμποροδιαχείρισης της softone. 

 

AutoCad (για όλους τους μηχανικούς)

Το AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασική επιδίωξη είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να δημιουργούν νέα σχέδια βασισμένα σε πρότυπα της επιλογής τους, να τα αποθηκεύουν και να τα ανοίγουν εκ των υστέρων για επεξεργασία. Να χειρίζονται την οργάνωση των σχεδίων τόσο ως προς τις στρώσεις, όσο και ως προς τα σχεδιαστικά βοηθήματα και στη συνέχεια να τα αποθηκεύουν ως πρότυπα. Κατόπιν να δημιουργούν απλά ή σύνθετα γεωμετρικά σχήματα είτε σχεδιάζοντάς τα εξ αρχής είτε παράγοντάς τας από ήδη υπάρχοντα αντικείμενα με επεξεργασία και αναπαραγωγή. Να διαγραμμίζουν κλειστές περιοχές και να τροποποιούν εκ των υστέρων τις διαγραμμίσεις. Να δημιουργούν στυλ γραφής κειμένου και να γράφουν κείμενα απλής σειράς και κείμενα παραγράφων. Να δημιουργούν στυλ διαστασιολόγησης και να διαστασιολογούν τα αντικείμενα του σχεδίου. Να εκτυπώνουν το σχέδιο στην εκτυπωτική συσκευή της επιλογής τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ της Σερβίας, φιλοξενεί η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα »

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026, ώρα 8.00 μ.μ., στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια (Α. Αντωνιάδη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]