Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από το Δήμο Βέροιας

Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας όμως εξακολουθεί να μοιράζει τρόφιμα στους δικαιούχους του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύη,ς ενώ περιμένει την αποστολή κι άλλων τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο. Ήδη ο κανονισμός λειτουργίας της Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει σταλεί στο Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό τη βελτίωσή του και την προσαρμογή του στις σημερινές ανάγκες.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Παύλος Παυλίδης, σε όλους τους δικαιούχους (564 οικογένειες του Δήμου Βέροιας) δόθηκαν τρόφιμα και αυτή τη στιγμή εξυπηρετούνται οι δικαιούχοι ενός ευρωπαϊκού προγράμματος στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος. Η αποστολή και η διανομή λοιπόν δεν σταματάει και δεν περιορίζεται μόνο στα εορταστικά 15νθήμερα για το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΚΑΠΑ, το οποίο βέβαια έχει έντονη δράση και στον αθλητικό τομέα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]