Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στο ‘ σφυρί ΄ τα ακίνητα της ΕΑΣ Νάουσας

Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό, με τιμή εκκίνησης το 1.200.000 ευρώ βγαίνει η ακίνητη περιουσία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάουσας, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Το πλειστηρίασμα περιλαμβάνει το οικόπεδο της “Ένωσης” 25 περίπου στρεμμάτων (στον άξονα ΣΣΝ-Στενήμαχος) με κτίρια 8 περίπου στρεμμάτων, παλέτες, τελάρα και οχήματα. Δείτε την διακήρυξη του διαγωνισμού στο αρχείο pdf που ακολουθεί.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ’ Παύλεια | Με επιτυχία το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού συνεδρίου για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού Συνεδρίου στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διαθέσιμο το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι «Ποδηλατούπολη – Ποδηλατώ με ασφάλεια στη γειτονιά μου»

Με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου 2026, ο Δήμος Αλεξάνδρειας διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]