Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η γκίνια και η απερισκεψία επιβεβαίωσαν το νόμο του… ποδοσφαίρου και η Νάουσα ισοφαρίστηκε στο 93΄!

Σε ένα παιχνίδι όπου η Νάουσα ήθελε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης (τους οποίους κρατούσε μέχρι το 93΄) επιβεβαιώθηκε, για πολλοστή φορά, ο νόμος του ποδοσφαίρου και η γκίνια, σε συνδυασμό με την αστοχία των παικτών της από θέσεις τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας, έφεραν το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1. Το παιχνίδι είχε δυο όψεις για τη Νάουσα. Αυτή του πρώτου ημιχρόνου, όπου η Νάουσα δεν ήταν καλή, φάνηκε ασύνδετη, με αποτέλεσμα να βγουν αρκετές φορές στις αντεπιθέσεις οι παίκτες της Καρδίτσας και να έχουν μάλιστα και δοκάρι μετά από …κεφαλιά του Μουσικάκη στο οριζόντιο δοκάρι του Κύρου!

Στο 13ο λεπτό έγινε σίγουρα η φάση του ποδοσφαιρικού…αιώνα, αφού ο (απαράδεκτα κακός, στρατιωτικός στο επάγγελμα) διαιτητής Σωτηριάδης ακύρωσε κανονικό τέρμα του Μπενίσκου, επειδή… ξεφούσκωσε η μπάλα!!!

Στο 15ο λεπτό ο Γασπαράτος (αποδείχθηκε ο θετικά αλλά και αρνητικά μοιραίος παίκτης της Νάουσας!) χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, μόνος με τον τερματοφύλακα, αφού αντί για μπάλα πιάνει αέρα!

Ο Γάσπα συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες στο 34΄(κεφαλιά του μετά από σέντρα του Αργυρίου αποκρούει έξοχα ο τερματοφύλακας) και στο 37΄.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Γρηγόρης Αργυρίου έχει ένα πολύ καλό σουτ που αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας, ενώ στην αντεπίθεση ο Γιώργος Κύρου αποσοβεί με υπέροχη εκτίναξη τέρμα της Καρδίτσας.

Με την αλλαγή του Νικόλτση (χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να βρει τον ρυθμό που θα βοηθήσει την ομάδα του) με τον Παπατάνο, η Νάουσα κυριολεκτικά πατάει…γκάζια!

Στο 59΄ο Πέικος σουτάρει πλάγια δεξιά από την εστία της Καρδίτσας, μόλις άουτ.

Στο 61΄η γκίνια σπάει για τη Νάουσα με τον Γιώργο Γασπαράτο να πετυχαίνει φοβερό γκολ με κεφαλιά, μετά από σέντρα ακριβείας του Γρηγόρη Αργυρίου. Με την επίτευξη του τέρματος όμως ο Γάσπα σκαρφαλώνει στα κάγκελα για να πανηγυρίσει με μέλη των φροντιστών της ομάδας, με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει τη Νάουσα με 10 παίκτες.

Παρ΄όλο όμως που η Νάουσα παίζει με 10 παίκτες είναι σαφώς καλύτερη από την Καρδίτσα και χάνει δυο ακόμη μοναδικές ευκαιρίες με τον Περηφανόπουλο στο 65΄και το 75΄για να κάνει το 2-0 και να τελειώσει τον αγώνα.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου “μιλά” δυστυχώς για τη Νάουσα στο 93΄όταν ο Μουρίκι (μπήκε αλλαγή στο 85΄στη θέση του Κεφαλά) χάνει την κόντρα στο κέντρο του γηπέδου και σε σύγχυση μπροστά στα καρέ της Νάουσας η Καρδίτσα ισοφαρίζει.

Απόλυτα δικαιολογημένος ο εκνευρισμός, μετά το παιχνίδι του Βασίλη Αργυρίου, ο οποίος για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την πρωτοπόρο Λαμία δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Γασπαράτο, αλλά και τον Μουσικάκη που παρουσιάζεται στον στρατό!

 

Δείτε video με τα όσα είπε ο κ. Αργυρίου, καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι, με δυο επισημάνσεις. Δουλειά των φροντιστών της ομάδας είναι να λύνουν και όχι να δημιουργούν προβλήματα στους παίκτες, όπως επίσης σε καμιά περίπτωση δεν έχουν το δικαίωμα να αντιπαρατίθενται με παίκτες της αντιπάλου ομάδας.

Επίσης το ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση είναι ηλίου φαεινότερο, αφού ο Βασίλης Αργυρίου δεν έχει στον πάγκο του έμπειρους παίκτες που μπορούν να κρατήσουν τη ροή του παιχνιδιού.

Αυτό όμως σίγουρα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι για μια ακόμη φορά δεν ενίσχυσαν τους παίκτες, αφού κόπηκαν μόλις 70 εισιτήρια!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]