Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ημερίδα για την αντιμετώπιση των πλειστηριασμών από το Εργατικό Κέντρο Βέροιας

Ημερίδα με θέμα «η άμυνα του δανειολήπτη απέναντι στους πλειστηριασμούς ακινήτων, τις κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων και η γενικότερη δυνατότητα ρύθμισης των χρεών του», πραγματοποιεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 6.30μμ στην Εληά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας μαζί με το Τοπικό Παράρτημα Βέροιας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που δίνει στους οφειλέτες ο νόμος 3869/10 «Ρύθμιση Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων και άλλες διατάξεις», θα δοθούν από την ΕΕΚΕ στατιστικά στοιχεία από τη διαχείριση σχετικών υποθέσεων, θα αναφερθούν πώς και σε ποιες περιπτώσεις προστατεύονται οι τραπεζικές καταθέσεις ενώ θα υπάρξει εκτενής αναφορά στην αντιμετώπιση των πλειστηριασμών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Σέλι, στην Παναγιά τη Σελιώτισσα, τη Βλάχα, για τα Εννιάμερα της Παναγίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία τη Σελιώτισσα, στα Πριόνια

Διαβάστε περισσότερα »

Στην Παναγία τη Σελιώτισσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τον εορτασμό των εννιάμερων της Θεοτόκου

Στην Παναγία τη Σελιώτισσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τον εορτασμό των εννιάμερων της Θεοτόκου Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τα Εννιάμερα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]