Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας: Μόνον ο φαρμακοποιός δεν εισπράττει το 1€ ανά συνταγή!

Για το ότι ο φαρμακοποιός δεν εισπράττει για λογαριασμό του το 1€ ανά συνταγή που προβλέπει σχετική πρόσφατη νομοθεσία ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας.

«H επιβάρυνση των πολιτών με 1 ευρώ ανά συνταγή, όπως εφαρμόζει το υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας τον μνημονιακό νόμο που ψήφισε η βουλή το Νοέμβριο του 2012, ουσιαστικά επιβάλλει αύξηση της συμμετοχής για τα φάρμακα που προμηθεύονται οι πολίτες από τα φαρμακεία. Ο φαρμακοποιός δεν έχει καμία συμμετοχή, ούτε και εισπράττει για λογαριασμό του το 1 ευρώ, όπως παραπλανητικά αφήνεται να εννοηθεί. Απλώς με τη διαδικασία αυτή, αυξάνεται η συμμετοχή των ασφαλισμένων ενώ μειώνεται αντίστοιχα η επιβάρυνση του ΕΟΠΥΥ για τα φάρμακά τους», ενημερώνει ο Φαρμακευτικός, σχολιάζοντας τέλος ότι η συνεχιζόμενη επιβάρυνση των πολιτών για καλυφθούν οι μαύρες τρύπες του ΕΟΠΥΥ και των υπολοίπων κρατικών φορέων, οδηγεί σε πλήρη απαξίωση της περίθαλψης του κόσμου, με ολέθρια αποτελέσματα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]