Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φίλιππος Βέροιας – Τμήμα Μπάσκετ – Κρίσιμος αγώνας σήμερα (5.00 μ.μ.) Φίλιππος-Ηρακλής

 

Δυο προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρη Γκίμα για το σημερινό ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Μακροχώρι. Ο Ακεψιμαΐδης έχει ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ενώ ο Κασαμπαλής εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την μέση του και μάλλον δεν θα μπορείσει να βοηθήσει την ομάδα του. Κατά τα λοιπά, ο Σιζόπουλος αποθεραπεύτηκε και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.

 

Γκίμας: Επικίνδυνο ματς

Επικίνδυνο χαρακτήρισε το Σαββατιάκο ματς ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. Σε δηλώσεις του στο Inspor σημείωσε: “Είναι επικίνδυνο παιχνίδι διότι είναι αμέσως μετά την διακοπή των γιορτών. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάμε χωρίς άγχος στα δυο εκτός έδρας ματς με Ψυχικό και ΑΕΚ. Ο Ηρακλής θέλει προσοχή διότι είναι ομάδα που δεν έχει χάσει κανένα ματς εκτός προγράμματος”.

 

Στον Βασιλείου το Φλουρί

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου. Τυχερός αναδείχθηκε ο Στέλιος Βασιλείου στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το φλουρί.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]