Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018 – 2019 – Κυριακή τα αποτελέσματα, όλα τα πυρόπληκτα παιδιά παίρνουν voucher

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019 ενώ όλα τα παιδιά από τις πυρόπληκτες περιοχές θα λάβουν voucher Σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκαν 125.000 αιτήσεις για την φιλοξενία 165.000 παιδιών. Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς των θυμάτων από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Σύσσωμο το Δ.Σ αποφάσισε και πρότεινε, στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ρύθμιση προκειμένου να συμπαρασταθεί στις οικογένειες που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά σε Δυτική και Ανατολική Αττική.

Η ρύθμιση προβλέπει την αποδοχή όλων των αιτήσεων των μητέρων που έχουν απορριφθεί από το πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018-2019 επειδή ο φάκελος του ήταν ελλιπής. Αφορά τους Δήμους Μαραθώνα, Ραφήνας – Πικερμίου και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Κινέτας (Δήμος Μεγαρέων) και Αγίων Θεοδώρων (Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας)

Το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης αποδέχτηκε την πρόταση, ενώ το κόστος φιλοξενίας αυτών των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα εξασφαλιστεί με χορήγηση επιπλέον πόρων.

Επίσης σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ η ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής ωφελουμένων και η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων θα γίνει την Κυριακή 29.7.2018

Επίσης καλεί τις δομές για την αποστολή αδειών ίδρυσης και λειτουργίας Φορέων, βάσει νέου θεσμικού πλαισίου από 26.7.2018 και μετά.

Οι εγγραφές στις Δομές – και η υπογραφή της σύμβασης θα γίνεται από 29.7.2018 έως 3.9.2018

Τέλος καλούνται όλοι οι Φορείς να αποστείλουν στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με ταχυδρομείο ή υπηρεσίες ταχυμεταφοράς) τις άδειες ίδρυσης και λειτουργίας των δομών τους, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από την με Αρ. Πρωτ. Πρόσκληση 5180/14-6-2018.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]