Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η κίνηση του Μητροπολίτη 26/7

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 Την Πέμπτη 26 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

 Την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. 

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δεχθεί ευχές για τα ονομαστήρια του στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως έως τη 1:00μ.μ. ενώ το απόγευμα θα δεχθεί ευχές από τις 6:00μ.μ. στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

 Το Σάββατο 28 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό της Αγίας Τριάδος επί τη εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. 

Το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στον Σχοινά.

 Την Κυριακή 29 Ιουλίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και στο ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρού Προκοπίου στην Καβάλα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά «Το Τζουκ Μποξ Αρχίζει…» στη Νάουσα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη», η μουσική βραδιά «Το Τζουκ

Διαβάστε περισσότερα »

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]