Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος σε όσους δεν έχουν παροχή ρεύματος στα σπίτια τους, λόγω οφειλών -Καλούνται οι δικαιούχοι να υποβάλουν αιτήσεις στον Δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων) προχώρησε στη σύσταση της αρμόδιας Επιτροπής για την εξέταση και αποδοχή ή απόρριψη αιτήσεων πολιτών για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, βάση των διατάξεων του άρθρου 36 του Ν. 4508/2017 & ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/43213/6382/10.6.2018 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2752/10.06.2018). 

Οι προς εξέταση δικαιούχοι για να υποβάλουν σχετική αίτηση πρέπει: 

1. Να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, μέχρι και την ημερομηνία έναρξης ισχύος της ανωτέρω ΚΥΑ, δηλαδή μέχρι και τις 30/06/18 (από 14/02/2018) 

2. Η αποσύνδεση να αφορά την κύρια κατοικία του προς εξέταση δικαιούχου 

3. Λαμβάνονται υπόψη τα εισοδηματικά κριτήρια 

Ο Δήμος Βέροιας απευθύνει κάλεσμα σε όσους δεν έχουν παροχή ρεύματος στα σπίτια τους, λόγω οφειλών, να υποβάλουν αίτηση στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου. 

Η υπηρεσία υποδοχής των αιτημάτων από δημότες – καταναλωτές του Δήμου Βέροιας που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας είναι το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων (Σταδίου 51-Βέροια-τηλ 2331353817).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]