Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Π.Ε Ημαθίας: Πίνακας με εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά σκευάσματα για το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ

Η ΔΑΟΚ Π.Ε Ημαθίας ,(σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την Μονάδα  Κλιματικής  Αλλαγής & Περιβάλλοντος ΕΥΕ ΠΑΑ του ΥΠΑΑΤ) σας ανακοινώνει  τα εξής:

Έχει αποσταλεί προς ανάρτηση στις ιστοσελίδες του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr  το αρχείο με τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά σκευάσματα (φερομόνες) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ μέρους των δικαιούχων/υποψηφίων αμφότερων των Προσκλήσεων (1η και 2η Πρόσκληση, αντίστοιχα) της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2018.

(Η Ανακοίνωση(με το αρχείο) θα αναρτηθεί και θα εμφανίζεται και στον διαδιακτυακό  τόπο  της Π.Ε  Ημαθίας: http://imathia.pkm.gov.gr )

1η τροποποίηση 2ης Πρόσκλησης  για το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ

–Μετάθεση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Η ΔΑΟΚ Π.Ε Ημαθίας ,(σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την Μονάδα  Κλιματικής  Αλλαγής & Περιβάλλοντος ΕΥΕ ΠΑΑ του ΥΠΑΑΤ) σας ενημερώνει για την η υπ’ αριθμ. 6075/12-7-2018 (ΑΔΑ: ΩΕΜ54653ΠΓ-Γ4Κ) 1η τροποποίηση της 2ης Πρόσκλησης της δράσης 10.1.08 (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ), με την οποία μετατίθεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στήριξης εκ μέρους των υποψηφίων. Με την παρούσα τροποποίηση, η υποβολή αιτήσεων στήριξης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 20/7/2018 έως 10/8/2018, ενώ στην αρχική Πρόσκληση η αντίστοιχη προθεσμία είχε οριστεί από την 13/7/2018 έως την 31/7/2018.  

     Η τροποποίηση θα βρίσκεται αναρτημένη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr καθώς και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr, του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr. 

 (Η Ανακοίνωση με την επισυναπτόμενη  1η τροποποίηση 2ης Πρόσκλησης_ Μετάθεση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα αναρτηθεί και θα εμφανίζεται και στον διαδιακτυακό  τόπο  της Π.Ε  Ημαθίας: http://imathia.pkm.gov.gr )

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Χουρδάκης: Δεν μπορεί οι ογκολογικοί ασθενείς να εξαρτώνται από δωρεές για υλικά κολοστομίας

kKοινοβουλευτική Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Χουρδάκης,για τις σοβαρές ελλείψεις υλικών

Διαβάστε περισσότερα »

Ευάλωτοι Καταναλωτές: Ποιοι εντάσσονται – Τι ισχύει για την διακοπή ρεύματος λόγω χρεών

Με το Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας είναι σε ισχύ οι ρυθμίσεις για την προστασία των Ευάλωτων Καταναλωτών, κυρίως των Ευάλωτων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]