Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, τελικά, το συλλαλητήριο στη Βεργίνα

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του Πανημαθιώτικου Συλλαλητηρίου στη Βεργίνα, για την Μακεδονία, αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή, που όρισε τελική ημερομηνία, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στις 7.30 μ.μ.! 

Όπως αναφέρει ο συντονιστής της Επιτροπής, Αντώνης Καγκελίδης, ο λόγος της αλλαγής έγκειται στο γεγονός ότι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων θα απουσιάζει στο Άγιο Όρος. 

Όσον αφορά το μέρος, έχει υποβληθεί αίτημα για διοργάνωση στον δρόμο μπροστά από τους Βασιλικούς Τάφους ή, εναλλακτικά, λίγα μέτρα παραπάνω, στην κεντρική πλατεία της Βεργίνας. 

Ίδια ώρα, αλλά δύο μέρες νωρίτερα, λοιπόν, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα το συλλαλητήριο της Βεργίνας!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]