Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κράτα Βασίλη, γερά

Ακούραστος, ρομαντικός, αγαπημένος αιώνιος έφηβος, είναι έτοιμος να μας ταξιδέψει επί σκηνής, σήμερα το βράδυ στη Βέροια.

Και βέβαια μιλάμε για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη συναυλία του, στο πλαίσιο της «Εύηχης Πόλης», των μουσικών εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ που ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή.

«Κράτα ρε φίλε, γερά» είναι ο τίτλος της συναυλίας του Βασίλη που φέτος κλείνει 45 χρόνια στο ελληνικό τραγούδι και θα τα γιορτάσει μαζί μας στην Πλατεία Ωρολογίου στις 9.30 μ.μ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]