Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κλεισθένης ή Δούρειος ίππος…

Της Νίκης Καρατζιούλα* 

Είναι βέβαιο ότι σε μια ευνομούμενη πολιτεία, επιβάλλεται  σε τακτά διαστήματα να γίνεται μια συζήτηση γύρω από την «θέση» της τοπικής αυτοδιοίκησης , να ελέγχεται η μέχρι τότε απόδοση και να εισάγονται νέες αντιλήψεις,με απώτερο σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών . Θέματα βεβαίως πρέπει να είναι, η νέα ενδεχόμενα δομή της, οι αρμοδιότητες που θα έπρεπε να περάσουν  σ αυτήν και φυσικά η παράλληλη οικονομική στήριξη για την εφαρμογή των νέων αρμοδιοτήτων.

Η συζήτηση που άνοιξε για την αυτοδιοίκηση πόρω απέχει από τα προαναφερθέντα. Η αναμόχλευση του θέματος έχει πολύ απλά να κάνει με το να αποκτήσει ο Συριζα έναν δύο αυτοδιοικητικούς αξιωματούχους, ώστε την επομένη της συντριβής να έχει από κάπου να «πιαστεί»

Τόσο απλά και τόσο κυνικά…

Η Νέα Δημοκρατία έχει χρέος να πάρει μέρος σε μια ειλικρινή αυτοδιοικητική συζήτηση και θα το πράξει όταν έλθει η ώρα , την αφήνει όμως παγερά αδιάφορη κάθε συζήτηση που αφορά τους εφιάλτες της σημερινής κυβέρνησης.

*Περιφερειακή Σύμβουλος

 Κεντρικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]